BIBLIOTECA DE RECURSOS

SI VOLS REBRE MÉS INFO SOBRE COM FER-TE ELS TEUS PROPIS PRODUCTES,
INSCRIU-TE A LA NEWSLETTER.
OLIS ESSENCIALSoli essencial de taronja granel bio eco

OLI ESSENCIAL -
TARONJA DOLÇA


L'oli essencial de Taronja dolça (Citrus aurantium dulcis) forma part del grup d'olis essencials cítrics que posseeixen diverses propietats terapèutiques i que, conseqüentment, són força utilitzats en aromateràpia, com el de Llimona.

oli essencial de arbre de te a granel eco bio, aceite

OLI ESSENCIAL -
ARBRE DE TE


L'oli essencial d'Arbre de Te (Malaleuca alternifolia) té el seu origen a Austràlia. Presenta una olor bastant forta i camforada, i un to entre incolor i una mica groguenc. És un arbust de la família de les Myrtaceae extremadament resistent i que pot arribar fins als 5 metres d'altura.


oli essencial de arbre de te a granel eco bio, aceite

OLIS ESSENCIAL -
EUCALIPTUS


És un dels més utilitzats en aromateràpia. Es tracta d'un arbre originari d'Austràlia que destaca com a expectorant, virostàtic i bactericida. És dels olis més importants per al renforçament de les nostres víes respiratòries, ja que relaxa i dilata la musculatura de la tràquea, dels bronquis i dels pulmons.

oli essencial de citronela a granel eco bio, aceite

OLI ESSENCIAL -
CITRONEL·LA


L'oli essencial de Citronel·la de Java (Cymbopogon Winterianus) és un dels més apreciats en perfumeria i aromateràpia. La forta presència de dos dels seus components (citronel·la i geraniol) li confereixen una alta qualitat, si el comparem amb l'altra varietat anomenada Citronel·la de Ceylán (Cymbopogon Nardus)oli_aceite_esencial_lavanda_espigol_granel_eco_bio

OLIS ESSENCIAL -
ESPIGOL


L'oli essencial d'Espígol (Lavandula Angustifolia) ha de ser un oli imprescindible a les nostres llars, ja que té múltiples propietats, beneficis i aplicacions. És un dels olis més versàtils i polivalents; per aquest motiu, es recomana sovint a les persones que s'inicien en l'aromateràpia.

oli esencial de llimona aceite esencial de limon

OLI ESSENCIAL -
LLIMONA


L'oli essencial de Llimona (Citrus limonum) és un dels més coneguts per les seves múltiples aplicacions en la indústria, la medicina i l'aromateràpia. S'obté dels fruits del llimoner: un arbre amb flors molt aromàtiques; i s'extreu per pressió de la pell de les llimones, prèviament ratllada.


NO DUBTIS A ENVIAR-NOS RECEPTES O TRUCS.
VAL LA PENA COMPARTIR-HO!