QUI SOM


 

FEM BARRI, SOM DE BARRI


Hola, sóc en Marc, fundador d'El Safareig, juntament amb la meva mare, la Merche,el meu pare, en Manel i la meva parella, la Miriam. L'idea d'obrir una drogueria a granel i ecològica a Barcelona va sorgir a partir de la crisi econòmica. La meva mare es va quedar a l'atur i, la veritat, les coses estaven bastant fotudes en aquell moment. Feia temps que aquest projecte em rondava pel cap; llavors, vaig convèncer la meva familia per tirar-lo endavant.

El meu pare havia treballat tota la vida en el sector de la neteja profesional i per tant, tenia bons contactes. La meva mare era tota una experta en la venda al detall, i jo vaig aportar l'idea original i moltes, moltes ganes.Granel, proximitat i ecologia eren les paraules clau que havien de defirnir a El Safareig, i en les quals ens hem basat a l'hora de crear aquesta botiga.

Ens vam instalar al barri de Gràcia, on tan bé ens han acollit i on esperem continuar durant molt de temps. I és aquí on els nostres clients ens han conduit cap a l'especialització en productes sense perfums i especials per SQM, dermatitis atòpica i alèrgies. Ara ja no són tres les paraules que ens defineixen, sinó quatre: granel. proximitat, ecologia i sense perfums.

Gràcies de tot cor als nostres clients, presents i futurs.

Marc, Merche, Manel i MiriamMERCHE


És la responsable de la botiga. No només t'ajudarà en tot el que necessitis, sinó que et farà passar una bona estona.

MANEL


L'home dels mil contactes. S'encarrega de la logistica de l'empresa i del tracte amb els proveïdors.

MARC


De tant pensar, se m'ha caigut el cabell.... M'ocupo del marketing, de buscar nous productes, publicar a les xarxes socials, etc.

MIRIAM


És la nostra tester oficial: ho prova TOT, és una màquina. A més a més, ens ajuda a trobar nous productes i, com que és profe, ens corregeix les faltes d'ortografia! xD

 

OPINIONS DE CLIENTS/ESI DESPRÉS D'AQUESTA PRESENTACIÓ, ENCARA NO ENS HAS FET UNA VISITA?