OLIS ESSENCIALS

oli essencial de taronja granel bio eco

OLI ESSENCIAL DE
TARONJA DOLÇA


L'oli essencial de Taronja dolça (Citrus aurantium dulcis) forma part del grup d'olis essencials cítrics, què són força utilitzats en aromateràpia, com el de Llimona. Si tens la pell grassa, és el teu millor aliat!.

oli essencial de arbre de te a granel eco bio, aceite

OLI ESSENCIAL
D'ARBRE DE TE


L'oli essencial d'Arbre de Te (Malaleuca alternifolia) és un dels més versàtils. Ens anirà bé per combatre els polls o tractar problemes dèrmics, però també per picades de mosquit, fongs i granets. Un cop el tinguis, no podràs viure sense ell!


oli essencial de arbre de te a granel eco bio, aceite

OLI ESSENCIAL
D'EUCALIPTUS


És un dels olis essencials bàsics a la nostra farmaciola, ja que és molt versàtil i econòmic. És força beneficiós per la nostra pell, ja que està indicat en cas de picades, herpes, cremades i com a repel·lent d'insectes. Però, sobretot, ens ajudarà a combatre el mal alè!.

oli essencial de citronela a granel eco bio, aceite

OLI ESSENCIAL
DE CITRONEL·LA


L'oli essencial de Citronel·la de Java (Cymbopogon Winterianus) és un dels més apreciats en perfumeria i aromateràpia. La forta presència de dos dels seus components (citronel·la i geraniol) li confereixen una alta qualitat, si el comparem amb l'altra varietat anomenada Citronel·la de Ceylán (Cymbopogon Nardus)



oli_aceite_esencial_lavanda_espigol_granel_eco_bio

OLIS ESSENCIAL
D'ESPÍGOL


L'oli essencial d'Espígol (Lavandula Angustifolia) ha de ser un oli imprescindible a les nostres llars, ja que té múltiples propietats, beneficis i aplicacions. És un dels olis més polivalents; per aquest motiu, es recomana sovint a les persones que s'inicien en l'aromateràpia.

oli esencial de llimona aceite esencial de limon

OLI ESSENCIAL
DE LLIMONA


L'oli essencial de Llimona (Citrus limonum) és un dels més coneguts per les seves múltiples aplicacions en la indústria, la medicina i l'aromateràpia. En els teus productes de neteja, donarà un aroma molt fresc. I en els teus cosmètics, servirà per desintoxicar la pell o aconseguir unes dents brillants.


NO DUBTIS A ENVIAR-NOS RECEPTES O TRUCS.
VAL LA PENA COMPARTIR-HO!