QUI SOM


 

FEM BARRI, SOM DE BARRI


Hola, sóc en Marc, fundador d'El Safareig, juntament amb la meva mare (la Merche), el meu pare, (en Manel) i la meva parella (la Miriam). L'idea d'obrir una drogueria a granel i ecològica a Barcelona va sorgir quan la meva mare es va quedar a l'atur en plena crisi econòmica. Feia temps que aquest projecte em rondava pel cap, i llavors, vaig convèncer la meva familia per tirar-lo endavant.

El meu pare havia treballat tota la vida en el sector de la neteja profesional i tenia bons contactes. La meva mare era tota una experta en la venda al detall, i jo vaig aportar l'idea original i moltes, moltes ganes.Granel, proximitat i ecologia eren les paraules clau que havien de definir a El Safareig, i en les quals ens hem basat a l'hora de crear aquesta botiga.

Ens vam instal·lar al barri de Gràcia, on tan bé ens han acollit i on esperem continuar durant molt de temps. I és aquí on els nostres clients ens han conduit cap a l'especialització en productes sense perfums i especials per SQM, dermatitis atòpica i al·lèrgies. Ara són quatre les paraules que ens representen: granel, proximitat, ecologia i sense perfums.

Gràcies de tot cor als nostres clients, presents i futurs.

Marc, Merche, Manel i MiriamMERCHE


És la responsable de la botiga. No només t'ajudarà en tot el que necessitis, sinó que et farà passar una bona estona.

MANEL


L'home dels mil contactes. S'encarrega de la logística de l'empresa i del tracte amb els proveïdors.

MARC


De tant pensar, se m'ha caigut el cabell.... M'ocupo del marketing, de buscar nous productes, publicar a les xarxes socials, etc.

MIRIAM


És la nostra "tester" oficial: ho prova TOT, és una màquina. A més a més, investiga com crear cosmètics casolans i, com que és profe, ens corregeix les faltes d'ortografia! xD

 

OPINIONS DE CLIENTS/ESI DESPRÉS D'AQUESTA PRESENTACIÓ, ENCARA NO ENS HAS FET UNA VISITA?